VIDEOPREMIÄR: Skarlett Riot återvänder med en helt nya singel och video, LULLABY

Den omtyckta brittiska moderna metalkvartetten Skarlett Riot återvänder med sin tredje helt nya singel, “Lullaby”, tillsammans med en musikvideo till singeln, hämtad från bandets kommande NYA album (som kommer senare under 2024).

Annons 

 

Bandet hade detta att säga om sin tredje singel:

“Lullaby uttrycker de känslor vi går igenom någon gång i våra liv när vi upplever förlusten av en älskad. Vi hoppas att du kan ansluta till det här spåret lika mycket som vi gjorde när vi skrev det och jag hoppas att det ger ett leende eller två och värme när du hör texterna. Att skriva dessa texter gav definitivt några ganska personliga minnen tillbaka och det hjälpte mig att återuppleva dessa värdefulla ögonblick genom att skriva låt.”

Skarlett Riot är en kraft att räkna med, på grund av deras kraftfulla, riffledda låtar som blandar fina melodier med en muskulös ryggrad. Lägg där till smittsamma hooks, en sångare välsignad med en enorm röst, och du har ett band som inte bara har attityd utan även låtarna som backar upp dem! Efter att ha imponerat publiken på Download Festival, tjänat en 4KKKK liverecension från KERRANG!, Leeds and Reading Festival, Metal Female Voices Festival, Bloodstock, Hard Rock Hell, Camden Rocks, Steelhouse, Takedown, Giants Of Rock, S.O.S och en mängd andra festivaler , Skarlett Riot har också delat scener med sådana som Funeral For A Friend, Butcher Babies, Deaf Havana, The Darkness, Wednesday 13, Heaven’s Basement, Kamelot, Gus G, Devilskin, Hammerfall, Glamour Of The Kill, Leaves’ Eyes, Symo Cyco, Black Spiders, plus många fler.

Lullaby släpps 22 mars via Despotz Records

BANDMEDLEMMAR
Skarlett – Sång/gitarr
Danny – Gitarrer/bakgrundssång
Tim – bas/bakgrundssång
Luke – Trummor


LÄNKAR
Spotify (35 000 följare): https://open.spotify.com/artist/6IN0ZavFCDhKZ2N3NT7E3z
Facebook (38k följare): https://www.facebook.com/skarlettriotuk
Instagram (12k följare): https://www.instagram.com/skarlettriot/
Bandcamp: https://skarlettriot.bandcamp.com

Relaterade artiklar