Enforcer gör Sverigeturné i höst!

I november ger sig Enforcer ut på Sverigeturné och med sig som support har de Ambush. Enforcer tillhör den skara av band som lyckats väldigt bra utomlands vilket har gjort att de knappt spelat i Sverige på många år .

Att 80-talet levererade den bästa heavy metal musiken är nog väldigt många överens om. Men kvalitetsmusik dör aldrig och en ny våg av äkta heavy metal har sköljt över oss senaste åren. Det starkaste svenska bandet inom genren är Enforcer som släppte sitt första album 2008 och har intill dagens datum släppt 8 skivor (inklusive två liveskivor) där de förvaltar soundet efter band som Anvil, Venom, Judas Priest etc.

Enforcer tillhör den skara av band som lyckas väldigt bra utomlands vilket har gjort att de knappt spelat i Sverige på många. Med sig på turnén har de det lovande bandet Ambush där båda banden håller metalfanan högt.

DATUM:
1/11                     Stockholm – Kulturhuset
2/11                     Linköping – Platens Bar
5/11                     Uppsala – Katalin
6/11                     Göteborg – Pustervik
7/11                     Malmö – Babel
8/11                     Umeå – House of Metal
9/11                     Huskvarna – Folkets Park

Mer info och biljetter: www.skrikhult.se

Relaterade artiklar