GIANTS OF ROCK: ny rockfestival i Stockholm och Göteborg i sommar!

Upplev över 100 av tidernas största rockklassiker live i sommar, framförda av ett stort internationellt artistuppbåd! En tio timmars non-stop hårdrocksfest under en het sommardag tillsammans med vänner, god mat och kall dryck – centralt i Sveriges två största städer!

Den nya endagsfestivalen ‘Giants Of Rock’ går av stapeln i Stockholm den 7 juli och Göteborg den 12 juni.

Stockholm Gärdet söndag 7/7 kl. 12.00-22.00
Göteborg Bananpiren fredag 12/7 kl. 14.00-24.00

1984

Ett magiskt år för hårdrock. Band som W.A.S.P, Twisted Sister och många andra lockade till sig en hel generation av unga rockfans. Vem minns inte programmet “Svar Direkt” där Anders Tegner från tidningen “OKEJ” fick försvara hårdrocken mot Siwert Öholm och etablissemangets oro för “satanistiska hårdrocks-orgier” och “sågklingor i skrevet”.

Den första Monsters Of Rock galan arrangerades på Råsunda, tidningen OKEJ sålde rekordmånga exemplar och programmet Bagen på SVT tog in hårdrocken i varje hem med sin videotopplista.


2024

40 år senare reser vi tillbaka i tiden och firar med en stor rockfest där du och dina vänner får chansen att uppleva över 100 av tidernas största rocklåtar i en aldrig tidigare skådad kavalkad framförda av ett stort internationellt artistuppbåd. Dessutom massor av barer med svalkande drycker, food trucks med god mat från olika delar av världen, exklusiv merchandise och aktiviteter.

Konferencier är självklart Anders Tegner som kommer att ta oss tillbaka till det vilda 80-talet, så samla ihop dina vänner och boka in sommarens hetaste rockfest nu!

Mer information här!

Biljettsläpp måndag 22 april 10.00

Relaterade artiklar