Klubbfestivalen Viva Sounds presenterar årets första bokning: Motorpsycho

I höst tar Viva Sounds, klubbfestivalen för ny musik, steget in i framtiden med hela tre kvällar i stället för två. Idag släpper de sin första bokning som är norska Motorpsycho. Festivalen Viva Sounds går av stapeln 28-30 november i Göteborg

Fler artister än tidigare, ännu klibbigare golv och tveklöst fler och breda(re) leenden. Den 28e november smäller skottet av för Viva Sounds 2024! För att bevisa faktum levererar de stolt ett riktigt fint förstanamn från utomrikes – MOTORPSYCHO (NO).

Med drygt 7 månader kvar finns det givetvis en stor del av line-up-kakan kvar inför festivalen Viva Sounds som går av stapeln 28-30 november i Göteborg, men man presenterar redan nu första bokningen: Motorpshycho. Festivalområdet sträcker sig från Järntorget till Stigbergstorget. Med ett festivalarmband kommer du in på samtliga ställen och det tar inte mer än tio minuter att gå mellan punkt A och punkt B.

Gustav Påhlsson från Viva Sounds:
“Att ha Motorpsycho på plats känns fantastiskt roligt. Vi vågar ändå ta steget och kalla dem för legendarer. Men Viva Sounds ska samtidigt ge dig möjligheten att upptäcka din nya favoritartist oavsett om det handlar om pop, americana, rock eller metal. Det ska vara spännande att gå på Viva Sounds, och det ska vara roligt att träffa vänner på konserter som du inte visste att du älskade. Göteborg har en rik musikhistoria och det har skett fler legendariska konserter här än på så extremt många andra platser. Så att arrangera en klubbfestival för att framhäva morgondagens stjärnor känns fullständigt givet. I år har vi vuxit med en dag, fler scener och fler band. Har du aldrig gått på Viva Sounds innan? Då är det dags att göra det nu.”

Vad?
Klubbfestival60+ artister och 80 konserter på 3 dagar

När?
28-30 november

Var?
Järntorget / Andra Långgatan / Stigbergstorget

Biljetter

Relaterade artiklar