NY SINGEL: Liar Thief Bandit släpper nya låten “It All Goes Away in the End”

Liar Thief Bandit släpper idag (26:e april) låten “It All Goes Away in the End”. Singeln är den tredje och sista inför bandets fjärde studioalbum “ICON”.

Bandet om låten:
“Dysterhet, melankoli, hopp, strävan, insikt. Dessa teman har präglat många tidigare verk på ett eller annat sätt, men den här gången når helhetskänslan av dessa sin kulmen i en kraftfull och dynamisk ljudbild.”

Svenska garagerocktrion Liar Thief Bandit är tillbaka! Sedan släppet av deras hyllade minialbum “Diamonds” från 2022 har bandet turnerat flitigt och har delat scener med anmärkningsvärda svenska rockmusiker som Graveyard och The Hellacopters. Sommaren 2023 uppträdde de på Sveriges största musikfestival, Sweden Rock Festival. Snart släpper de sitt fjärde studioalbum “ICON”, som blandar allt du någonsin kan önska dig i en melodisk rockskiva. Albumet, som släpps den 24 maj på svart vinyl, transparent orange vinyl och i digitala format, finns nu tillgängligt för förbeställning via The Sign Records.

Förbeställ här!

Datum:

24/5 Medley, Malmö, SE
25/5 Rock Am Tangen, Stavern, DE
4/7 Ponyhof, Frankfurt, DE
5/7 Datscha Open Air, Wieslet, DE
6/7 Sonic Ballroom, Köln, DE
13/7 South Ocean Festival, Sibbarp/Malmö, SE

Relaterade artiklar