Sweden Rock Festival 2024: De sista banden till årets line-up är här!

Sweden Rock Festival 2024

Sweden Rock Festival presenterar nu de sista banden som utgör startfältet på årets festival; Pain, Electric Boys och Spiders. Precis innan helgen bekräftades även Talisman – A Tribute to Marcel Jacob – en unik hyllningskonsert för Marcel Jacob. Totalt 96 band är nu bekräftade för sommarens festival

Spåkulan talar för sista gången i år: här är de sista banden som utgör startfältet på Sweden Rock Festival 2024.
Pain – lördag 8 juni
Electric Boys – lördag 8 juni
Spiders – fredag 7 juni

Totalt 96 band är nu bekräftade för sommarens festival. Precis innan helgen bekräftades även Talisman – A Tribute to Marcel Jacob – en unik hyllningskonsert för Marcel Jacob (1964-2009), Talismans basist och oomstridde ledare, som i år skulle fyllt 60 år. Sättningen för denna spelning blir sångaren Jeff Scott Soto, gitarristen Fredrik Åkesson, trummisen Jamie Borger och basisten Johan Niemann (Evergrey). De spelar onsdag den 5:e juni.

Bland tidigare utannonserade akter märks bland andra JourneyJudas PriestFive Finger Death PunchAlice CooperThe Black CrowesMegadethEvanescence och The Hives.

Se samtliga 96 band & artister här!

Sweden Rock Festival 2024 anordnas i Sölvesborg den 5-8 juni.

Relaterade artiklar