TWIN TEMPLE ställer in spelning på Sweden Rock Festival – ersätts av LUCIFER

Sweden Rock Festival 2024

Sweden Rock Festival meddelar att TWIN TEMPLE tyvärr ställer in sin spelning på festivalen 2024. De är samtidigt glada att kunna presentera att de ersätts med LUCIFER!

Tungt retro-rockande Lucifer bildades av tyska sångerskan Johanna Sadonis och albumdebuterade med ”Lucifer 1” 2015. Efter det slog sig Sadonis ihop med låtskrivarpartnern och trummisen Nicke Andersson (Hellacopters, ex-Entombed) och bandet baserade sig i Stockholm. Lucifers sound bygger på analoga arrangemang, influenser från framför allt 70-talet, och ockulta övertoner. Varje ny platta har befäst deras ställning som ett av scenens aktuella stjärnskott, en utveckling som lär fortsätta med aktuella, smått sensationella ”Lucifer V”.

Relaterade artiklar