Kiefer Sutherland till Lilla Scenen, Liseberg, i augusti

Programmet till Lilla Scenen fylls på, och nu är även stjärnskådespelaren och musikern Kiefer Sutherland klar för konsertsommaren på Liseberg. I sommar väntar ett tjugotal spelningar i Lisebergs Hamnområde, och som alltid är konserterna på Lilla Scenen gratis och kräver endast entré till parken. Den 6 augusti spelar Kiefer Sutherland på Lilla Scenen.

Med ett sannerligen imponerande CV innehållandes både Emmy- och Golden Globe-utmärkelser har den kanadensiska skådespelaren Kiefer Sutherland även påbörjat en mäktig musikkarriär. Debutalbumet ”Down in a hole” släpptes 2016 och tog sig snabbt in på Billboardlistan under både ”Americana/Folk Albums” och ”Top Country Albums”. Sedan dess har det blivit två album till, där det senaste är den helt egenskrivna skivan ”Bloor Street” som släpptes i början av 2022. Kiefer Sutherland är en man med många talanger, och hans scennärvaro, gitarrspel och sång med högst personliga låttexter visar att även hans musicerande är en kraft att räkna med.

Den 6 augusti kl. 20 spelar Kiefer Sutherland på Lilla Scenen.

Samtliga konserter på Lilla Scenen är gratis och kräver endast entré till parken.

Relaterade artiklar