Ny singel: Battering Ram – ‘The World Belongs To Me’

Battering Ram släpper idag sin nya singel ”The World Belongs To Me” som kort och gott handlar om att “tro på det du gör”. Den här låten är inledningen på flertalet releaser av singlar som leder fram till bandets tredje album.

Battering Ram:
“The World Belongs To Me” är en kaxigt fläskig låt som kort o gott handlar om att ”tro på det du gör”. Det är en tid sedan vi i Battering Ram släppte vårt andra fullängdsalbum (2022) så det känns som att det är dags att leverera nytt material. Med den här låten inleds nu ett gäng releaser av singlar som sedermera renderar i ett tredje album. Vi har ett antal gig bokade så det är bara att ha koll på sociala medier för datum och platser.

Battering Ram är ett band som levererar ”bredbent öldrickarrock” med stor spelglädje och ett jäkla drag live. Vill du se dom spela så håll utkik via deras sociala medier!

Facebook

Instagram

Relaterade artiklar