‘Sabaton – The Tour To End All Tours’ kommer på bio i höst

Sabaton presenterar filmen ‘The Tour To End All Tours’ – en fristående hyllning till bandets mest monumentala turné hittills som kommer att kunna upplevas på bioduken i höst.

Sabaton meddelade idag att det till hösten blir möjligt att följa med dem på en oförglömlig heavy metal resa genom filmen The Tour To End All Tours:
kliv rakt in i händelsernas centrum och upplev den elektrifierande energin, de episka framträdandena och den obevekliga anda som har gjort Sabaton till en legendarisk kraft inom metalvärlden.

Följ med när de återupplever triumferna, utmaningarna och rena adrenalinet från deras största turné någonsin, fångad i fantastisk detalj på bioduken. Detta är en möjlighet att uppleva Sabatons liveframträdanden som aldrig förr.

‘The Tour To End All Tours’ är inte bara en film – det är ett bevis på musikens kraft, styrkan och den orubbliga hängivenheten i Sabatons community. Det är en filmupplevelse som överskrider gränser, förenar nationer och firar metalns universella språk.

– 2023 gav vi oss ut på vår största turné någonsin och bara i Europa reste vi över 5000 mil med ett dedikerat team på 170 fantastiska människor, 9 bussar, 12 lastbilar och till och med en tank! “The Tour To End All Tours” var en oförglömlig resa för var och en av oss – unik, spännande och djupt ögonöppnande. Vi vill dela denna extraordinära upplevelse med alla, särskilt de som av någon anledning inte kunde delta i våra liveshower.

Vi är otroligt stolta över vår produktion och lägger vår själ i varje liveshow. Det var en surrealistisk och monumental upplevelse för oss att uppträda på den slutsålda Ziggo Dome i Amsterdam. Vi är övertygade om att biopubliken inte kommer att bli besviken, säger Pär Sundström, basist och en av grundarna till bandet.”

Gör dig redo att höja hornen och taket när Sabaton tar dig med på en resa genom deras enastående arv. Detta är mer än bara en konsertfilm – det är en hyllning till metalns storhet, och du är inbjuden att bli en del av historien.

Markera kalendern, samla alla styrkor och förbered dig för årets metalhändelse. ‘The Tour To End All Tours’ kommer till biograferna den 11 oktober, och det är en upplevelse du inte vill missa. Låt oss höja våra röster, flaggor och taket när vi hyllar bandet som har erövrat scener, fångat hjärtan och skapat historia – Sabaton!

Filmen kommer till biograferna den 11 oktober, och biljetter släpps den 26 augusti. Trailern kan ni se redan nu:

Relaterade artiklar