SWEDEN ROCK LANSERAR LIMITERAD HANTVERKSGIN INFÖR ÅRETS FESTIVALSÄSONG

Sweden Rock Spirits breddar nu sin produktportfölj ytterligare med Sweden Rock Handcrafted Gin, en smakrik kvalitetsgin med toner av grapefrukt, korianderfrö och citronzest. Ginen utgör en perfekt bas för din Gin & Tonic, men funkar även utmärkt att avnjuta i sin rena form.

”Då vi sett att intresset för gin ökat kraftigt under de senaste åren kändes det självklart att addera en riktigt fin kvalitetsgin till Sweden Rocks produktportfölj. Vi har medvetet valt att lägga priset på en konkurrenskraftig nivå, så att alla som vill ska ha möjlighet att köpa den. Att avnjuta en iskall Gin & Tonic innan konserten, vid grillen eller i solstolen är något jag själv verkligen uppskattar, så med denna lansering är sommarkänslan säkrad!”– Marcus AntonssonFood & Beverage Manager på Sweden Rock Festival

Upplagan är begränsad, men trots detta är priset endast 399 kronor för 700 ml. Säljstart på Systembolaget den 15 maj – perfekt inför festivalsäsongen!

SWEDEN ROCK SPIRITS
Sweden Rock
 har genom Sweden Rock Spirits lanserat ett antal storsäljande alkoholprodukter under de senare åren. Det började 2015 med en whisky som sålde slut direkt och därefter har det fortsatt med en ny whisky varje år, där varje utgåva varit unik i sitt slag. Det har också tagits fram ett par olika sorters rom, där den senaste utgåvan var en del av firandet av den 30:e upplagan av Sweden Rock Festival, Sveriges genom tiderna största rockfestival. Att nu kunna addera en gin av högsta kvalitet till Sweden Rock Spirits-familjen känns därmed som ett naturligt steg i utvecklingen av den växande produktportföljen. Precis som vid tidigare spritlanseringar är upplagan begränsad, så vill du försäkra dig om att kunna blanda den perfekta Gin & Tonicen inför sommarens alla trevligheter så gäller det att vara snabb.

Faktaruta
Namn: Sweden Rock Spirits Handcrafted Distilled Gin
Artikelnummer: 8599101
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 40,0 % vol.
Pris: 399 kr
Säljstart: 15 Maj, 2024
Ursprung: Sverige
Distributör: Live Brands Factory AB

Relaterade artiklar