Swedish Erotica släpper första singeln ‘Show A Little Lace’ från kommande albumet ‘Too Daze Gone’

Imorgon, fredag den 17 maj, släpper Swedish Erotica första singeln “Show A Little Lace” från bandets kommande album “Too Daze Gone”. En återupplivad explosion från 80-talets rockscen.
Förbered dig på att transporteras tillbaka till rockens storhetstid när Swedish Erotica, ett av Sveriges mest hyllade rockband från slutet av 80-talet, återuppstår med en efterlängtad överraskning.

Bandet tillkännager det exklusiva vinylsläppet av ‘Too Daze Gone’ (Label: Swedish Erotica Music), en remastrad samling låtar som ursprungligen skapades som en uppföljning till deras nyskapande debut 1989. Redan den 17:e maj kommer dock den första singeln “Show A Little Lace” att släppas på Spotify och andra digitala plattformar. Albumet “Too Daze Gone” släpps den 31 maj!

Med hela originaluppsättningen, inklusive Mats Leven – sång, Magnus Axx och Morgan Le Fay – gitarr, BC Strike – trummor och Johnny D Fox – bas, lovar “Too Daze Gone” att återuppväcka nostalgin för både fans och ny publik.

Missa inte heller Swedish Eroticas jubileumskonsert på Sweden Rock Festival den 6 juni 2024. Återvänd till bandet som en gång dominerade listorna med sitt debutalbum på Virgin Records, och vars videor till hitsinglar som “R’n’R City” och “Wild, Young & Free” spelade ofta på MTV:s Headbangers Ball.

Albumet kan beställas här!

Relaterade artiklar