Amerikanska rockbandet ‘Set it off’ gör en spelning i Sverige nästa år

Set It Off fortsätter att imponera inom rockgenren och har en rad nya singlar som släpps under 2024. De har även satsat mycket tid och energi på att förbättra sin liveupplevelse. Med hits som ”Wolf in Sheep’s Clothing”, ”Why Worry” och ”Fake Ass Friends” i bagaget är de nu redo för en omfattande EU/UK-turné där de gör ett stopp i Sverige den 31 januari för en spelning på Fryshuset i Stockholm.

Annons 

 

Biljettsläpp onsdag 19 juni klockan 09:00 via LiveNation.se! 

Genom att blanda många olika ljudinfluenser är musikskapandet en form av katarsis för Set It Off. Deras senaste singlar visar att det genreöverskridande bandet är här för att stanna. Från det dramatiska “Evil People” till det nu-metal-inspirerade “Punching Bag”, är deras senaste låtar fulla av energi. Självständigheten har gett nytt liv åt Cody Carson (sångare/låtskrivare), Zach DeWall (gitarrist) och Maxx Danziger (trummis), vilket har inspirerat dem att skapa en ny värld som påminner om gnistan de kände vid deras debutalbum, Cinematics (2012). De betonar vikten av att bryta dopaminloopen och hitta sann uppfyllelse genom att skapa musik och visuella uttryck från hjärtat. Över ett decennium senare fortsätter trions ärlighet att resonera med fansen. Det är denna genuina ärlighet som har gett rockbandet spelningar på radiostationer som Sirius XM’s Octane, något som bandmedlemmarna är mycket stolta över.

“We feel like we’re a new band again, this is the most fun we’ve ever had, and we’re going to keep chasing that feeling. We want to take over the world.”– Maxx Danziger

Datum 2025
31 januari – Fryshuset, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp onsdag 19 juni klockan 09:00 via LiveNation.se! 

Relaterade artiklar