Myles Kennedy kommer till Sverige i höst för två spelningar!

Myles Kennedy är en framstående sångare och musiker, känd för sin kraftfulla och dynamiska röst som hörts i flera framgångsrika band och projekt, inklusive Alter Bridge och samarbeten med Slash. Med sin röst och tekniska skicklighet har Kennedy etablerat sig som en av de mest respekterade figurerna inom modern rockmusik. I höst ger sig Kennedy ut på turné och uppträder på Valand i Göteborg den 30 oktober samt Debaser i Stockholm den 1 november.

Förutom sitt arbete med Alter Bridge och Slash har han också släppt solomaterial och medverkat i flera musikprojekt. Hans mångsidighet och talang har gjort honom till en eftertraktad artist när det kommer till både musik och liveframträdanden. Med sitt andra soloalbum “The Ides Of March” visar Kennedy upp hela sitt musikaliska spektrum. Albumet, som spelades in under pandemin, består av elva låtar som blandar rock, blues och country. Detta gav Kennedy möjlighet att utforska olika sidor av sin musikaliska talang, från den bluesiga “In Stride” till det episka titelspåret som erbjuder både varningar och hoppfulla budskap.

Albumets texter speglar de känslor av osäkerhet och rädsla som präglat de senaste åren, men bär också en underström av hopp. Låtar som “Get Along” och “Love Rain Down” tar upp samhälleliga och personliga utmaningar, samtidigt som de uppmuntrar lyssnaren att hålla fast vid hoppet om en bättre framtid. “The Ides Of March” är ett bevis på Myles Kennedys ständiga utveckling och mångsidighet som musiker.

Datum 2024
30 oktober – Valand, Göteborg
1 november – Debaser, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 14 juni klockan 10:00 via LiveNation.se! 

Relaterade artiklar