SKID ROW TILLKÄNNAGER SITT FÖRSTA OFICELLA LIVEALBUM NÅGONSIN

I oktober 2022 äntrade ett nytaggat Skid Row scenen i London för att för första gången spela där med nya sångaren, vår egen Erik Grönwall. Med energi, hjärta och sin enorma röst bidrog Grönwall till Skid Rows nytändning och det märks verkligen att detta är ett band som vill vara där och som trivs ihop. Under kvällen bjöds det på både klassiker ur katalogen, såsom 18 And LifeYouth Gone Wild och I Remember You och flera låtar från senaste albumet The Gang’s All Here (som hade släppts bara någon vecka innan denna konsert), bland dem Time Bomb and Tear It Down.

Så här säger bandet:
“As teens, we dreamt of playing places like the Stone Pony in Asbury Park, NJ and CBGB in New York City… our dreams became bigger with London, England at the forefront. We fantasized one day to headline a show in the very city where so many of our favorite bands came from.”Spana in *Slave To The Grind”

Live in London som den 20 oktober kommer att släppas på CD+DVD och LP är ett klassiskt livealbum från ett band som trots motgångar aldrig kompromissat med sin passion för musiken och som med säker hand visar vad ett äkta liveband är.
 
Konsertens öppningslåt Slave to the Grind är den första singeln och videon som släpps från albumet, och från första sekund är energin total. Live in London är livealbumet som Skid Row-fans, nya som gamla, väntat på i över 35 år, och de lär inte bli besvikna. Erik Grönwall visar också varför han är Sveriges i särklass bästa rocksångare just nu!

Låtlista:
1.      Slave To The Grind 
2.      The Threat 
3.      Big Guns 
4.      18 And Life 
5.      Piece Of Me 
6.      Livin’ On A Chain Gang 
7.      Psycho Therapy 
8.      In A Darkened Room 
9.      Makin’ A Mess 
10.    The Gang’s All Here 
11.    Riot Act 
12.    Tear It Down 
13.    Monkey Business 
14.    I Remember You 
15.    Time Bomb 
16.    Youth Gone Wild 

Relaterade artiklar