SUBKULT – festivalen som spelar allt från punk och postpunk till chiptunes och electropop


Subkult är festivalen som inspireras av gamla klassiska festivaler såsom Arvikafestivalen och Hultsfredsfestivalen där festivalkänslan ligger i fokus. Festivalen går av stapeln i Vänersborg den 27-29 juni med en härlig blandning av musik med band och artister som spelar allt från punk och post punk till chiptunes och electropop. I årets line-up hittar du bland annat akter som Lastkaj 14, Mimikry och Charta 77 med flera.

Annons 

 

Arrangörerna om festivalen:
Subkultfestivalen är en prisbelönt festival som arrangeras över tre dagar och håller till i Vänersborg, Dalaborgsparken. Det är en festival som inspireras av gamla klassiska festivaler så som Arvikafestivalen och Hultsfredsfestivalen där festivalkänslan ligger i fokus och har redan slagit försäljnings rekord inför årets festival som arrangeras den 27-29 Juni. Festivalen har en tillhörande camping och en härlig blandning av musik med band och artister som spelar allt från punk och post punk till chiptunes och electropop. Här hittar vi bland annat akter så som VNV Nation, Mimikry, Noice, Lastkaj 14, Charta 77, Priest (med tidigare Ghost medlem), Dunderpatrullen och många fler.”

Subkult hemsida

Subkult facebook

Foto: Krichan Wihlborg

Relaterade artiklar