Swedish Erotica en av de nya akterna till Skogsröjet

Skogsröjet har avslöjat att även de har nöjet att presentera ett av Sveriges mest hyllade rockband från slutet av 80-talet; 35-årsjubilerande Swedish Erotica som varit, låt oss säga “något”, sparsamma med gig de senaste årtiondena. Knappt har de klivit av scenen på Sweden Rock Festival innan publiken nu får ännu en chans att återuppleva eran. Andra akter som tillkommit till Skogsröjet (1-3 augusti) är Danko Jones och albumaktuella Mile.

På facebook skriver Skogsröjet detta i ett av sina inlägg:
Skogsröjare följ oss på en resa tillbaka till rockens storhetstid när Swedish Erotica, ett av Sveriges mest hyllade rockband från slutet av 80-talet gör en av två Sverigespelningar för att fira 35 årsjubileum
Med uppsättningen, inklusive Mats Leven – sång, Magnus Axx och Morgan Le Fay – gitarr, Ken Sandin (Kee Marcello, Alien), Jamie Borger (treat, Talisman) bandet att väcka nostalgin för både fans och ny publik. Missa inte bandet som en gång dominerade listorna med sitt debutalbum på Virgin Records, och vars videor till hitsinglar som “ R’n’R City ” och “Wild, Young & Free” spelade ofta på MTV:s Headbangers Ball .

PS det här är generalens mest personliga/största bokning. Men den historien kanske vi kan återkomma till i årets programblad tex DS

Skogsröjet festival 2024
Datum: 1-3 augusti
Plats: Rejmyre utanför Norrköping

Kolla in övrig line-up nedan:

Relaterade artiklar