VILT släpper EP:n “…To Mourn The Death Of A Stranger” 

VILT släpper idag sin debut-EP ‘…To Mourn The Death Of A Stranger’. EP:n förkroppsligar VILTs vision om att vara ett riffdrivet band med smittande melodier som får lyssnaren att komma tillbaka för mer.

Annons 

 

Det Linköpingsbaserade Thrash- och melodiska death metal bandet VILT strävar efter att ta det klassiska skandinaviska soundet till nya höjder. Genom aggressiva riff, snabba trummor och intensiva sånginsatser har de redan etablerat en unik signaturstil, där varje nytt släpp framhäver deras passion för genren. 2022 släppte VILT tvåspårssingeln ‘Adversary’ som fick ett enormt fint mottagande, bandet blev bland annat bokat till In Flames festival Dalhalla Brinner

VILT släpper nu sin debut-EP ‘…To Mourn The Death Of A Stranger’. EP:n förkroppsligar VILTs vision om att vara ett riffdrivet band med smittande melodier som får lyssnaren att komma tillbaka för mer. Genom att utforska teman som självacceptans, sorg och kraften i att omfamna sin unikhet är varje spår skapat med djup och resonans. Med en blandning av både äldre och nya låtar, fungerar EP:n som inledningskapitlet på VILTs musikaliska resa.

… To Mourn The Death Of A Stranger‘ finns att streama nu! 

Relaterade artiklar