Follow The Fan ber dig blogga om ditt liv som Rockbands-fan. Rockbladet.se samarbetar  tillsammans med olika företag, skivbolag och managementbolag, där samarbetet ska mynna ut att rockfans där ute ska få ett specialuppdrag och återberätta sitt liv som ett fan av en artist/band. Här nedan kan du få koll på vilka projekt som är aktuella just nu.

 

 

 

Vad vore rockbanden utan sina fans? Med den frågan ställd så tog vi på Rockbladet.se tag i detta och skapade ett forum där vi vill låta fansen kommer fram i rampljuset, och få chansen att visa upp varför de dyrkar sina idoler så mycket som de gör.

Rockbladet.se har tillsammans med sina samarbetspartners skapat detta forum vi kallar för Follow The Fan. Där det är du som är ett fan av ett rockband som kommer vara i fokus. Du kommer få en helt egen blogg på Rockbladet.se, där du kommer lägga upp nya inlägg med bilder, text och/eller kortare filmsekvenser. Fokuset kommer ligga på att en person återberättar hur livet är som ett rockbandsfan. Varför började man dyrka en rockartist eller ett rockband så mycket att man inte kan leva utan dem en endaste dag. 

De personer som blivit utvalda till projekten kommer få en helt egen blogg på Rockbladet.se där de kommer med lagom frekvens lägga ut bilder, texter och kortare filmer direkt ur deras vardagsliv. Förutom hemsidan kommer du kunna följa deras bloggande via sociala medier som Rockbladet.se's och Follow The Fans Facebook och Instagram.

Rockbladet.se/FollowTheFan
Facebook.com/Rockbladet
 

 

PÅGÅENDE BLOGGAR

FOLLOW THE FAN – SIMON (Trooper)

Trooper_Follow-The-Fan Simon

 

NYA PROJEKT

Inga nya projekt för tillfället.


brands-for-fans-logo_w450px