ROCKBLADET.SE är ett starkt växande svenskt rockwebbmagasin. Vårt motto är att vara “Sveriges Personligaste Rockmagasin”, med hjälp av det har vi nu skapat oss en trogen läsarkrets. Vi levererar personliga recensioner, reportage och krönikor. Vi har ett stort fotogalleri med mycket högkvalitativa bilder. Vi LIVE-rapporterar från i princip alla konserter/event/festivaler som vi bevakar via sociala medier så som Instagram och Facebook.

IF YOU WANT TO READ THIS IN ENGLISH

Du som annonsör kommer nå ut till en läsarkrets bestående av till största delen Rockers. Det är läsare som är både från rockbanden själva men den stora massan är så klart rockbandens stora fans. Det är en dedikerad krets av människor som ofta också är köpstarka.

Rockbladet.se vill nu ge dig som företag chansen att annonsera era produkter och tjänster till våra eminenta läsare.

Banners (Rockbladet.se) i JPG, PNG eller GIF (Rörlig):

2560×1440 (Sidebars) / (Pages/Posts Sidebars)
2560×1440 (Embedded Posts (Artiklar) / All Posts)
1500×300 (Header-Banner ovanför Rockbladet.se-loggan – All Pages)

Sponsrade Inlägg på våra Sociala Medier (Facebook, Instagram):

Rörligt (MP4) eller stillbilds-material (JPG, PNG)
2160×2160 – Kvadratiskt format (1080p)
1080×1920 – Stories +. Reels (Både Instagram + Facebook

TÄVLINGAR

Vi kan bistå med att skapa tävlingar där vinnarna kan kamma hem priser i form av era produkter. Tävlingarna utgår från Rockbladet.se och marknadsförs via våra sociala medier med sponsrade inlägg. Och på sociala medier använder vi samma format som ovanstående beskrivningar.

—————-

Vill du annonsera, skicka en prisförfrågan eller diskutera eventuellt samarbete med Rockbladet.se:
ta och skicka ett mail till marketing@rockbladet.se. Det bästa sättet är att fylla i nedanstående formulär, så kommer vi ta kontakt med dig snarast möjligt!