Festivalsommaren fortsätter och nu är det återigen dags för GEFLE METAL FESTIVAL att få öppna portarna. Platsen är densamma som 2019, dvs härliga GASKLOCKAN i GÄVLE. Festivalen är till för den kanske lite mer hårdföre musikälskaren. Startfältet går inte av för hackor eller vad sägs om; ENTOMBED, MARDUK, MAYHEM, TRIBULATION, AT THE GATES, JINJER, EMPEROR, MESHUGGAH, LOK, DARK FUNERAL, THYRFING, SISTER SIN, MAN MACHINE INDUSTRY och många många fler. Vi har ett fyra-manna-team på plats för att bevaka festivalen minitiöst. Hoppas vi ses i vimlet.

Rockbladet.se crew på plats kommer vara Basser Hellgren, Joanna Hemmingsson, Johnni Tauriainen och Frida Algerstam. På den här specialsidan har vi samlat allting från Instaflödet för hashtaggen #rbgmf2022, alla fotogallerier och samtliga artiklar. Luta dig tillbaka och kolla alla sköna bilder tillsammans att återblicka på allting som hände på GEFLE METAL FESTIVAL i GÄVLE och då framför allt saker vi vill lyfta fram.

Saknar du biljett till eventet? All info finner du på https://www.geflemetalfestival.se/.

Följ oss på Facebook.com/Rockbladet

Följ oss på Instagram.com/Rockbladet @rockbladet #rockbladet #geflemetalfestival #rbgmf2022 #rockbladetfestival

INSTA-BILDER FRÅN LOLLAPALOOZA STHLM 2022!!

Festivalpass-livet-ut tatuering 🤘🏼🖤
@geflemetalfestival @nicketattoo

Foto: @fridas_foto

#rbgmf2022 #rockbladet #rockbladetfestival #geflemetalfestival #GMF #666lounge #tattoo
...

24 1

Frantic Amber, Bass player #geflemetalfestival #rockbladetfestival #rbgmf2022 #franticamber #bass #festival #rockbladet ...

87 1

 

MINGELBILDER 2022 – Alla dagar

 

BILDER – DAG1 (2022-07-14)

 

BILDER – DAG2 (2022-07-15)

 

BILDER – DAG3 (2022-07-16)

 

 

 

RELATERADE ARTIKLAR – GEFLE METAL 2022