Nu nalkas julen och till det kommer en rad traditioner. Julkalendern är en sådan och brukar associeras mestadels med barnen. I slutet av varje år brukar man summera året som gått och det kan man göra på massor av olika sätt. Nu vill vi på Rockbladet.se ge er en julkalender där vi kommer lista 24 stycken låtar vi tycker är bland de bästa som släppts någon gång under 2014. Låtlistan publiceras både på Rockbladet.se men framför allt via Spotify. För att öka intresset till max så har vi tillsammans med Spotify nu anordnat en tävling där du kan vinna abonnemang hos de.

 

2014 har varit ett riktigt bra rock/metal-år på många sätt. Både sjukt många bra konserter och festivaler tillsammans med många bra skivsläpp. Snart är det här året slut och det är dags att börja summera det och vad passar inte bättre än att göra det genom att skapa en julkalender där vi samlat 24 av de bästa låtarna, enligt oss på Rockbladet.se, som släppts under 2014. Listan innehåller låtar från band som både tillhör bland de största banden i världen tillsammans med riktigt lovande band som jobbar sig starkt upp emot toppen.

Klockan 9.00 varje dag mellan den 1-24 december, kommer listan fyllas på med en ny låt.

Nu vill vi ge dig en extra motivation för att följa just vår julkalender både via Rockbladet.se och vår profil på SPOTIFY.

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

Tillsammans med Spotify kommer vi nu starta en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just nu ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se