Gain/Sony Music Sweden ska återigen ut till sjöss med kryssningen ARENALINE CRUISE. Med sig har de en rad grymma band så som AMARANTHE, THE UNGUIDED, SMASH INTO PIECES, JAY SMITH, IMBER, CRUNGE, BESIDE THE BRIDGE + GÄSTER. Datumet är 8 januari och resan går med färjebolaget VIKING LINE.

ADRENALINE CRUISE 2016

GAIN/SONY MUSIC OCH VIKING-LINE PRESENTERAR STOLT:

ADRENALINE CRUISE 2016

SVERIGES MEST "EXPLOSIVA KRYSSNING” – (08 JAN – 2016). 

Efter succén i våras kommer nu en större, starkare, mer explosiv Kryssning i ”rockens anda”. 

Ombord: Amaranthe, The Unguided, Smash Into Pieces, Jay Smith, Imber, Crunge, Beside The Bridge, + special Guest

Den 08 januari  så "mönstrar” några av Sveriges i särklass mest ”explosiva” metal och rockband M/S Cinderella  för en kryssning av rang. 

Följ eventet på FACEBOOK och köp biljetter via Vikingline.se.

Följ kryssningen på Spotify – lyssna här: 

 

ON STAGE: 

Amaranthe2014-collage-by-PatricUllaeus

AMARANTHE:
En av Sveriges största musikexporter i metal/rock genrén senaste 10 åren med 3 st släppta album, över 250 000 sålda exemplar worldwide, belönade med tre st guldskivor i Sverige, över 60 000 tusen sålda singlar, över 40 Miljoner Views på Youtube och en bra bit över 100 000 miljoner streams på Spotify: vi välkomnar varmt VÄRLDSBANDET AMARANTHE som "HEADLINE-AKT" till ADRENALINE CRUISE 2.0.

Spotify: 
 

 

THE-UNGUIDED-2015

THE UNGUIDED: 

En av Sveriges i särklass mest explosiva metalakter med över 15 miljoner streams i bagaget, otaliga miljoner views på Youtube, med turnéer som sträcker sig genom hela världen in i Sibirien och tillbaks är det inget snack om att The Unguided platsar på ADRENALINE CRUISE 2016.  

Med senaste plattan ”Fragile Immortality” och tidigare ”lok-vältare" som ”Phoenix Down” äntrar The Unguided scenen på Viking Line – M/S Cinderella med kraft. 

Spotify: 

 

SMASH-INTO-PIECES-PROMO-2015

SMASH INTO PIECES: 
Vårens succé på Adrenaline Cruise 2015, belönade för Årets Svenska Genombrott i Bandit Rock Awards och världspremiär-aktuella ombord på Viking Line och Adrenaline Cruise 2016 med sin nya singel återtar Smash Into Pieces scenen ombord på Viking Line – M/S Cinderella. 

Spotify: 

 

Jay Smith God Damn You 2

JAY SMITH: 

Mannen, Myten, RÖSTEN. 

Efter hitlåten ”God Damn You” släpper Jay Smith ”NeverNeverland” som spinner vidare i samma genuina, direkt träffande tema där varje ackord och ton berör. 

I våras gjorde han stor succé då han fullkomligt trollband publiken ombord på Adrenaline Cruise 2015, nu är han tillbaks med en ny singel och ny kraft, efter flera påtryckningar från passagerare välkomnar vårens akustiska succé Jay Smith åter till M/S Cinderella. 

Spotify: 

 

Imber-Promo-2015

IMBER:

4st av sveriges hårdaste tjejer i kombination med ett driv utöver de vanliga är = Succé. De hårt satsande metalbandet från Stockholm som har efter år av slit förvärvat ryktet om sig att vara en av de bättre liveakterna i Sverige = Imber är nu aktuella med den nysläppta EPn The Black Swan Theory och en ny singel från plattan som släpptes den 18/9, med tillhörande musikvideo. Vi välkomnar med glädje dessa stört-coola brudar ombord på viking line M/S Cinderella och Adrenaline Cruise 2016.

Spotify: 

 

Crunge 1

CRUNGE: 

Den Stockholmsbaserade kvintetten har efter ett par år av hårt slit, flitigt turnerande och en mer än stark debutplatta ”Hostile Grounds” (release 2015) gjort sig ett gediget namn på den svenska rockscenen. 

Med framträdanden på Getaway Rockfestival, Metaltown och Bandit Boat 15 kvalar de in mer än väl för sin plats på Adrenaline Cruise 2016, varmt välkomna CRUNGE.  

Spotify: 

 

BESIDE THE BRIDGE:

Influerade av band som: Breaking Benjamin, Bullet For My Valentine samt lite mjukare tongångar som 2000:talets pop  kommer en av sveriges i särklass mest lovande och unga Kvintetter. 

Stockholmsbaserade Beside The Bridge som florerat rejält i sociala medier och nationell svenskpress med så väl eget material som välproducerade covers kommer under Adrenaline Cruise 2016 att gästa stora scenen (Etage) och vi hälsar så klart ynglingarna välkomna ombord. 

Spotify: 

 

 

SPECIAL GUEST:

SOPHIA ANDERSSON