Musikhjälpen är ett årligt återkommande event som är en maratonsänding över ca 6 dygn. Sveriges Radio tillsammans med SVT står för arrangemanget och programledarna för årets sänding är komikern och programledaren Gina Dirawi, artisten Linnea Henriksson samt Musikhjälpen-veteranen Kodjo Akolor. Tre riktigt färgstarka personer med stort engagemang för uppgiften.

Musikhjälpen samlar in pengar till ett speciellt syfte, och i år handlar det om "Att ingen ska behöva fly undan klimatet". Med det menas att vårt klimat förändras hela tiden pga till exempel den globala uppvärmningen och det påverkar framför allt människor i redan fattiga och utsatta områden i världen.

Nu vill vi på Rockbladet.se engagera oss och vill hjälpa till att samla in pengar till detta goda ändamål. Så haka på vårt Rock-tåg sprid det till alla dina vänner så ser vi till att samla in så mycket pengar vi bara kan.

– Rockbladets digitala bössa (http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/rockbladet)
– Om du inte har tillgång till Wywallet, vilket krävs för att ge pengar till ovanstående bössa, så kan du swisha ditt bidrag till "1235715503", märk din gåva MH15. Alla dessa bidrag räknas och hela slanten går oavkortat Musikhjälpen.
– Köp vårt merch i Webshopen (http://merch.rockbladet.se), vi har bestämt att vi skänker 40kr per T-shirt, Keps och Mössa du köper till vår insamling. Du kan även beställa via Swish-numret "1235715503", ange vad du beställer, storlek, färg. Glöm inte namn och adress.

MH15-Rockbladet-Merch-Tisha-Vit-DSC_5324

MH15-Rockbladet-Merch-Linne-Röd-DSC_1334

MH15-Rockbladet-Merch-Keps-Svart-Vit-DSC_5390

MH15-Rockbladet-Merch-Mössa-Svart

Svårare än så här blir det inte!
STÖD MUSIKHJÄLPEN 2015.